Legenda SIANG PURE.

Legenda SIANG PURE a apărut în anii 1930, când doctorul în medicina chineză, maestrul Tang, a migrat din China în Siam (actual Thailanda).

În scurt timp, a obţinut popularitate în Thailanda datorită practicilor naturiste, folosite pentru tratarea multor afecţiuni. Între timp, maestrul a obţinut un remediu cu adevărat magic, cu care înlătură durerile musculare, durerile de cap, ameţelile și muşcăturile de insecte.

Ajungând la o vârstă respectabilă, maestrul Tang a transmis formula şi secretul remediului magic discipolului sau Bunjo Eampicul. La randul sau acest discipol a îmbunătăţit formula remediului obţinând uleiul balsamic SIANG PURE OIL.

Începând din anul 1958, Siang Pure Oil a inceput producerea pe scară largă a remediilor bazate pe uleiul magic. În prezent fabrica deţine un laborator ştiinţific prin intermediul caruia produce o gamă largă de produse pe baza de plante medicinale. Eforturile depuse vizeaza cercetarea si descoperirea de formule imbunatatite pentru ameliorarea durerilor şi înlăturarea stărilor de disconfort.