Ilie Scutelnic, Medic reabilitolog

Experienta:    din a.1992 / Specialist în terapie manuală și masaj. Proprietar și profesor al școlii de masaj Astra Med

Şcoala de masaj „Astra Med” reprezintă un centru de instruire a persoanelor in domeniul diferitor tipuri de masaj, reabilitare etc.  Este acreditată de Autoritatea Naţională pentru Calificări ca unitate de formare profesională în meseria de Tehnician Maseur.

Vă invităm la o consultație medicală iar  dacă ați hotărât să deveniți un Maseur bun, oferim cursuri și o instruire în mod creativ, folosind metodele eficiente de predare :

Masajul clasic – procedura care îmbunătățește funcția tuturor sistemelor din organism, ajută la ameliorarea oboselii și stresului, precum și restabilește forțele și energia. Masajul este o metoda benefica în lupta cu stresul și insomnia.

Masajul anticelulitic – nu tratează definitiv și complet celulita, însa poate contribui cu siguranță la uniformizarea suprafeței pielii prin ascunderea depunerilor de țesut adipos (grasime), vizibile sub forma umflăturilor inestetice.

Masajul cu uleiurile eterice este simplu de realizat, nu presupune tehnici greu de insușit, care poate fi executat – cu puțină indemânare – de către oricine.

Masajul punctiform – este o metodă veche de masaj, cu ajutorul căreia se acționează asupra sutelor de puncte biologic active, care răspund de funcționalitatea unor sau altor organe.

Masajul cu vacuum în medicina orientală – este o metodă foarte eficientă de acţiune terapeutică asupra organismului uman cu ajutorul unor ventuze speciale de vacuum. Sub influenţa masajului vacuum se creează o presiune, provocînd fluxul sanguin spre punctele biologic active.

Contacte

adresa: Strada Tighina 49/4,
Chișinău, Republica Moldova
website: astramed.md
tel.: +373 798 04 428