Siang Pure: Toată puterea medicinei orientale pentru sănătatea ta ®

Cât de des vă confruntați cu dureri de cap și dureri musculare, răceli, oboseală? Dar cu mirosuri neplăcute și greață, care vă provoacă disconfort? Milioane de oameni din întreaga lume au ales remediile naturiste Siang Pure și acum veți afla de ce!

Eficacitatea medicinei orientale nu este pusă la îndoială. Înțelepciunea și experiența generațiilor au adus la alegerea celor mai bune combinații de ingrediente naturale care ajută la majoritatea problemelor zilnice ce ne crează disconfort.

Progresul nu stă pe loc: tot ce-i mai bun din medicina chineză până la Ayurveda, formule exlusive, ingrediente selecte, standarde internaționale, un laborator științific modern, au dezvoltat compania BERTRAM (Regatul Thailandei) ca unul dintre cei mai importanți producători de remedii naturiste pentru ameliorarea durerilor și înlăturarea stărilor de disconfort: uleiuri medicamentoase, balsamuri și inhalatoare individuale.

Iată doar câteva avantaje ale inhalatorului (creion nazal) Siang Pure Inhaler:

– rapid și eficient elimină sau atenuează: răceala, nasul înfundat, tusea de diferită natură, gripa, sinuzita și chiar ajută la astm;

– ameliorează durerea de cap, inclusiv migrena, starea de leșin, greața, senzația de anxietate și starea de alertă;

-înlătură starea de slăbiciune generală, oboseala, mâncărimea dupa mușcăturile de insecte;

– formă comodă de aplicare și utilizare;

– preț accesibil

Siang Pure Inhaler este un produs certificat în Moldova și pe plan internațional, pe fiecare ambalaj este indicată compoziția completă și raportul dintre ingredientele de bază.

Inhalatorul Siang Pure este o trusă medicală de prim ajutor care este mereu la îndemână. Este economic și foarte simplu de utilizat – un flacon este suficient pentru 3-4 luni. Absența practic totală a contraindicațiilor (cu excepția hipersensibilității individuale la componente, vârsta copiilor de până la 3 ani), lipsa efectului de dependență, beneficii pentru o gamă largă de probleme și, cel mai important, componente complet naturale – acestea sunt secretele popularității mondiale a inhalatoarelor thailandeze!

Dar cum să aflăm dacă aceste remedii vi se potrivesc Dumneavoastră? Foarte simplu!

În rețeaua de farmacii FELICIA și REMEDIUM (Tiraspol, Rîbnița) sunt plasate seturi cu testere pentru pacienți. Doar intrați în farmacie, încercați acțiunea imediată a inhalatoarelor și uleiurilor Siang Pure și asigurați-vă de eficacitatea lor!

Mai multe informații despre produsele Siang Pure pot fi găsite aici:  Facebook/Siang Pure Moldova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookie-uri. ? Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor