Soluția minune și economică pentru a spune „Adio!” răcelii, gripei sau durerilor de cap

Scăderea bruscă a temperaturii ne poate da mari bătăi de cap în această perioadă. Odată cu frigul și umezeala de toamnă, imunitatea ne scade considerabil, și respectiv devenim mai predispuși infecțiilor respiratorii virale și ne îmbolnăvim mult mai des. Dar nu îți face griji, noi știm soluția pentru a evita aceste probleme de sănătate cu ajutorul unei metode naturiste și destul de economice.

Încă de pe timpuri, medicina orientală a început să fie apreciată datorită eficienții sale în soluționarea multor probleme de sănătate. Și asta deoarece, orientalii considerau că orice boală apare din cauza unei dizarmonii dintre o persoană și mediul înconjurător. Prin urmare, ei foloseau pentru tratament doar metode naturiste, care acum sunt disponibile și la noi în țară.

Compania BERTRAM, fondatoarea mărcilor Siang Pure și Peppermint Field, este unul dintre principalii producători de produse naturale din Asia, bazate pe uleiuri esențiale și care oferă o gamă largă de produse pentru diverse disconforturi. Printre produsele companiei se regăsesc uleiurile esențiale, care sunt bine cunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatorii, analgezice, antiseptice, antibacteriene și tonice; dar și balsamurile și inhalatoarele create pe baza uleiurilor esențiale.

Odată cu schimbarea bruscă a vremii, mini inhalatoarele sunt indispensabile din geanta fiecăruia dintre noi. Aceste mici dispozitive sunt utile pentru aromaterapie, prevenirea gripei și a răcelilor, dar și pentru a scăpa ușor de mirosurile neplăcute din jurul nostru. Iar vestea cea mare este că aceste mici „minuni” deja pot fi găsite în farmaciile din Moldova!

Siang Pure și Peppermint Field propune o gamă largă de inhalatoare, secretul cărora se bazează pe trei piloni: uleiurile esențiale de camfor, eucalipt și mentol. De ce anume aceste trei tipuri de uleiuri sunt importante? Pentru că mii de ani de experiență în utilizare au demonstrat efectul lor miraculos și unic, acestea fiind incluse chiar și în lista celor mai bogate parfumuri din lume.

Uleiul de eucalipt – este un agent antiviral puternic, anti-răceală, antiinflamator și un excelent antiseptic. Anume acest tip de ulei ameliorează bronșitele, pneumoniile, tusea, răceala, gripa, sinuzitele și astmul.

Uleiul de camfor – este un alt component minune al inhalatoarelor datorită efectului său tonic excelent asupra întregului corp, și în special asupra plămânilor, asigurându-le acestora o mai bună ventilație. De asemenea, acest ulei cu un miros caracteristic ajută la depășirea chiar și a durerilor severe de cap și în caz de amețeli.

Uleiul de mentol – oferă în primul rând prospețime, dar pe lângă aroma revigorantă, este indispensabil
în stadiile începătoare ale răcelii și guturaiului, eliminând eficient inflamația mucoase nazale. De
asemenea, este binevenit și în cazul migrenelor.

Având la bază balsamul compus din ulei de eucalipt, mentol, borneol, camfor, creionul nazal este conceput 2 în 1 (inhalator nazal plus un recipient cu ulei) și este utilizat:

  • pentru prevenirea, profilaxia, dar și la tratarea afecțiunilor căilor respiratorii superioare cauzate de gripă, răceală, sinuzită, astm bronșic, pentru blocarea răspândirii virozelor;
  • pentru a reduce oboseala, somnolența, pentru revigorare și mărirea puterii de concentrare;
  • în cazul apariției mirosurilor neplăcute și răului de mișcare în transport, oferă o senzație de prospețime a respirației;
  • recipientul cu ulei balsamic este des folosit pentru masarea aripilor nasului în caz de congestie nazală sau a tâmplelor și frunții în caz de dureri de cap, sau pentru a trata o mușcătură de insecte prin proprietățile sale antiseptice.

Creioanele nazale Siang Pure, Peppermint Field Original și Peppermint Field Orange sunt diferite prin formula concentrațiilor ingredientelor care oferă o alegere pentru cei sensibili la răceli sau dureri de cap, sau cu imunitatea slăbită. Important este să fie și pe plac.

În concluzie, creionul nazal Siang Pure, Peppermint Field Original și Peppermint Field Orange sunt accesoriile esențiale și de prim-ajutor, care trebuie să se regăsească, în mod obligatoriu, în geanta fiecăruia dintre noi și în mini-farmacia de acasă. Mai mult decât atât, inhalatorul este foarte economic și ușor de utilizat, unul îți poate ajunge pe o durată de 3-4 luni. Nu are contraindicații (cu excepția intoleranței la anumite componente) și nu creează dependență. Datorită efectului său miraculos asupra unei game largi de boli, inhalatorul a ajuns să fie foarte popular în rândul thailandezilor.

Produsele Siang Pure au termen lung de valabilitate și un preț foarte accesibil. Acestea sunt certificate în conformitate cu standardele internaționale Good Manufacturing Practice for Medicinal Products (Bunele Practici de Fabricație pentru Medicamente) și aprobate de Centrul de Igienă din Moldova.

Aromele vindecătoare ale uleiurilor esențiale sunt potrivite pentru toți cei care își doresc să fie sănătoși și să încerce noi senzații plăcute!

Dacă doriți să le încercați, în rețeaua de farmacii FELICIA și erboristeriile YARBA există seturi cu testeri de uleiuri și inhalatoare thailandeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookie-uri. ? Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor