Mini-inhalatoarele minune recomandate de mămici

Sezonul gripei, răcelii și virozelor e în toi, iar oamenii încearcă să găsească diferite remedii și soluții cât mai naturiste pentru a le trata fără a  aduce alte daune organismului. Chiar dacă te numeri printre norocoșii care nu s-au îmbolnăvit în acest sezon, sau dacă ai avut nenorocul să te îmbolnăvești, noi îți propunem un remediu verificat.

Comod de a fi purtat în buzunar, deloc costisitor, eficient, plăcut și natural, mini-inhalatorul (creion nazal) de la Peppermint Field – câmpia mentei, care a ajuns să fie preferatul zecilor de mămici de la noi, dar și obiectul de nelipsit în acest sezon. Un dispozitiv cât degețelul, alcătuit din un simplu inhalator pentru a fi introdus în nas, la baza căruia se află un ulei balsamic cu o formulă specială din uleiurile de mentă, eucalipt, portocală, camfor, borneol. Doar se respiră ușor și nasul s-a desfundat. Partea a doua – un recipient cu același ulei balsamic, des folosit pentru a masa tâmplele în caz de dureri de cap sau oboseli, dar și pentru a trata o înțepătură de insecte.

În prezent mai mult de șase ani în farmaciile din Moldova, mini-inhalatorul Peppermint Field și Siang Pure a ajuns să fie testat de zeci de mii de oameni, inclusiv și de cititorii revistei Odoraș.  Ne-am dorit totuși să aflăm părerile mămicilor despre acest creion nazal, și iată ce răspunsuri am primit:

„Acest inhalator este unul din preferatele mele. Îmi place foarte mult că este la fel de practic iarna, cât și vara. Îl folosesc când am nasul înfundat și când îmi este greu să respir din cauza  căldurii. Uleiul din partea de jos este util când vreau să mă protejez de microbi, iar dacă sunt cazuri când nu pot să adorm, îl folosesc în calitate de calmant, punând câte o picătură de ulei la  tâmple, la încheieturi și la nas. Este de nelipsit din geanta tuturor membrilor familiei mele. Îl ador!”, afirmă mămica și interpreta Nicoleta Sava-Hanganu.

„Le-am folosit atunci când mă durea capul și adesea simțeam o ușurare, ungeam cu un pic de ulei din „rezervor” la tâmple. Când nasul era înfundat, de asemenea, inhalam și ajuta un pic la respirație.

Balsamul (nu inhalatoarele) le-am încercat și la durere de spate”, povestește Ludmila, mămica a unui băiețel de un anișor.

„Eu de 2 ani folosesc la dureri de cap, oboseală, răceală, dureri musculare, iar de curând și la o inflamație a tendoanelor de la mână. Masez un pic cu ulei sau orice din aceasta serie și îmi  atenuează durerea. Nu e un medicament minune care ia deodată problema, dar revigorează și scoate din intensitate”, povestește Natalia, mamă a doi copii.

„Pentru mine, inhalatorul de la „Peppermint Field” a fost o descoperire utilă. În al 2-lea trimestru de sarcină, mai tot timpul aveam nasul înfundat, iar melanjul de uleiuri esențiale conținute în  inhalator au fost de-a dreptul o salvare pentru mine. În copilărie, mama ne trata nasul înfundat cu „zviozdocika”, acum avem ceva mult mai practic. Inhalatorul e un element necesar în orice  trusă medicală!”, povestește Diana, mamă a unei fetițe de aproape 2 anișori. „Îl folosesc nu numai pentru dureri de cap. Pe mine mă ajută și la grețuri”, spune Alina.

„Este eficient când nasul mi-e înfundat, la un capăt conține ulei și la celălat capăt o vaselina mentolată”, spune Elena.

Printre avantajele și beneficiile mini-inhalatorului pe care le enumeră producătorii sunt:

  • Inhalatorul este foarte economic și ușor de utilizat, unul îți poate ajunge pe o durată de 3-4 luni.
  • Nu are contraindicații (cu excepția intoleranței la anumite componente) și nu creează dependență.
  • Produsele Siang Pure și Peppermint Field au termen lung de valabilitate și un preț foarte accesibil.
  • Sunt certificate în conformitate cu standardele internaționale Good Manufacturing Practice for Medicinal

Products (Bunele Practici de Fabricație pentru Medicamente) și aprobate de Centrul de Igienă din Moldova.

Acest remediu are un termen de 3 ani de valabilitate, dar și prețul destul de accesibil (între 50 și 55 de lei). În perioada sarcinii poate fi folosit doar după consultația cu medicul. Contraindicat copiilor cu vârsta de până la 3 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookie-uri. ? Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor